Winkelmandje € 0,00
  


        

Betalen

U kan op de volgende manieren veilig bij Flessenpost betalen :

IDEAL
U betaalt veilig en snel via de vertrouwde omgeving van uw eigen bank. 

   
Mastercard
Met de kosteloze online betaal-service van Paypal betaal je snel en eenvoudig met je creditcard.  Bij Paypal geef je namelijk bij registratie al je creditcard gegevens door. Hierna betaal je simpelweg met een muisklik. Je creditcard gegevens worden niet aan ons verstrekt. 
   

Paypal
Met de kosteloze online betaal-service van Paypal betaal je snel en eenvoudig.  Bij Paypal geef je namelijk bij registratie al je creditcard gegevens door. Hierna betaal je simpelweg met een muisklik. Je creditcard gegevens worden niet aan ons verstrekt. 

   
  Contant
U kunt de bestelling in ons magazijn te Lijnden afhalen en contant afrekenen of pinnen. Opdrachten waarbij maatwerk en drukwerk gekoppeld is vragen wij een aanbetaling van 50%. Losse materialen kunnen in zijn geheel contant worden afgerekend. Afhalen alleen op afspraak. 
   
  Belgie :
Bij deze keuze ziet u tijdens het bestelproces en in de bevestigingsmail het totaalbedrag en onze bankgegevens. U maakt het verschuldigde bedrag over. Na ontvangst van uw betaling wordt de post / pakket op de overeengekomen datum verzonden. 
 
OP REKENING Op rekening
Wij bieden mogelijkheden om op rekening geleverd te krijgen. Informeert u bij onze verkoop naar de voorwaarden +31 (0) 23-5571741. Al onze betalingen worden veilig en versleuteld geregeld door payment provider Sisow.