Winkelmandje € 0,00
  


        

Over flessenpost!Hoe het begon ? 

Na een 20 jarige carriére in sales, marketing en PR vond Saskia Jansen, directeur/eigenaar, de tijd rijp om voor zich zelf te beginnen. In 2005 ontstond het idee flessenpost omdat zij zelf een flessenpost uitnodiging ontving. Haar nieuwsgierigheid was direct geprikkeld. Het ontvangen van een "flessenpost" gaf een grote glimlach en een langdurend positief gevoel. Wat leuk een flessenpost ?

Dat gevoel heeft er voor gezorgd dat in mei 2005 de websites www.flessenpost.nl en www.flessenpost.be online waren. Naast dat gevoel, de enorme positieve reacties van flessenpost verstuurders en ontvangers maar uiteraard ook haar overtuiging over de kracht van dit niche concept is tot op de dag van vandaag,  de basis voor Flessenpost. 

Inmiddels, bijna 8 jaar verder, is flessenpost.nl / flessenpost.be uitgegroeid tot een klein en succesvol bedrijf  met bijzondere producten voor particulier en zakelijke klanten. Er is voor elke gelegenheid een flessenpost. Particulier of zakelijk !


Flessenpost.nl heeft verder gekozen om het product betaalbaar te maken voor zoveel mogelijk mensen. Als klant kan je uit 2 mogelijkheden kiezen : 

  • laten maken 
  • zelf maken    

Je kan het hele traject uitbesteden. Bottelen zoals wij dat noemen en optioneel laten verzenden. Echter je kan ook zelf aan de slag ! Met een do it yourself kit bestel je alle materialen die jij nodig hebt om jouw eigen unieke flessenpost te maken. Niet alleen heel leuk om te doen, maar zo wordt de flessenpost nog persoonlijker.  


En daar draait het bij Flessenpost om. "Post met een extra touch", leuk om te maken en te versturen en uiteraard te ontvangen. Dat positieve gevoel, die glimlach bij de ontvangers te bezorgen. En dat doet Flessenpost dagelijks voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers.  

Ambities 
Ja die hebben wij uiteraard.
Flessenpost is een universeel woord. Iedereen kent het woord. 
Je wordt er nieuwsgierig en blij van. Wat wil je als bedrijf dan nog meer. Bovendien barsten we nog van de ideeën waar wij hopelijk heel veel mensen nieuwsgierig en blij mee kunnen maken.