Winkelmandje € 0,00
  


        

Retouren en garanties

De retourprocedure


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en  - indien redelijkerwijze mogelijk - in de orginele staat en verpakking aan Flesenpost.

Uitgesloten van het herroepingsrecht/retouren
 

Maatwerk producten  kunnen niet worden geretourneerd en vallen wettelijk niet onder het herroepingsrecht. Van deze bepaling en eventuele andere wettelijke uitzonderingen zal in het aanbod melding van worden gemaakt. Zie onze algemene voorwaarden

Het retourformulier

Om het retouren gemakkelijk te maken, verpakken wij bij elke bestelling een retourformulier. Heeft u geen retourformulier ontvangen? Stuur dan een mail naar  info@flessenpost.nl . Dan zorgen wij ervoor dat u een retyourformulier ontvangt. Wij zullen u vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Garanties

Voor onze verdere garantievoorwaarden verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.